معاون وزیر دادگستری گفت: برای تخلفات نانوایی‌ها، بنا را بر برخورد جدی گذاشته‌ایم و در مواردی که تخلف احراز شود، از کاهش یا قطع سهمیه آرد تا تعطیلی واحد صنفی در نظر گرفته شده است.

به گزارش بازار، علی فرهادی، معاون وزیر دادگستری و رئیس سازمان تعزیرات حکومتی، در نشست خبری امروز با تأکید بر برخورد قاطع با تخلفات حوزه نان اظهار کرد: برای تخلفات نانوایی‌ها، بنا را بر برخورد جدی گذاشته‌ایم و در مواردی که تخلف احراز شود، از کاهش یا قطع سهمیه آرد تا تعطیلی واحد صنفی در نظر گرفته شده است.

فرهادی گفت: امیدواریم با این اقدامات بتوانیم با متخلفانی که در حوزه نان اقدام به گران‌فروشی، تقلب یا سایر تخلفات می‌کنند، برخورد مناسبی داشته باشیم و از تداوم این تخلفات جلوگیری کنیم.

وی افزود: شاید در گذشته برخورد با تخلفات بیشتر از طریق جریمه انجام می‌شد، اما جریمه ممکن است به‌نوعی از جیب مردم پرداخت شود؛ بنابراین کاهش یا قطع سهمیه آرد و در موارد لازم تعطیلی واحد صنفی می‌تواند در جلوگیری از تخلف مؤثرتر باشد.

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی خاطرنشان کرد: امیدواریم با اجرای این اقدامات، تخلفات در حوزه نان کاهش پیدا کند و مردم بتوانند نان را با قیمت مصوب و بدون نگرانی دریافت کنند.