خرمشهر- موسوی، رئیس اتاق بازرگانی خرمشهر گفت: طرح تسهیل کالای همراه مسافر به تصویب رسید و به‌ زودی وارد مرحله اجرایی می‌شود.

سیدمصطفی موسوی در گفت‌وگو با خبرنگار بازار اظهار کرد: این طرح پس از سال‌ها توقف، سرانجام با همراهی و موافقت شورای تأمین شهرستان خرمشهر به تصویب رسید و مقدمات اجرایی شدن آن در حال انجام است.

وی افزود: خرمشهر با توجه به دارا بودن مرز بین‌المللی شلمچه و همچنین برخورداری از یکی از بنادر مهم کشور، ظرفیت بالایی در حوزه کالای همراه مسافر دارد و می‌تواند به یکی از محورهای مهم تجارت مرزی و گردشگری خرید در منطقه تبدیل شود.

رئیس اتاق بازرگانی خرمشهر تاکید کرد: اجرای این طرح می‌تواند نقش مؤثری در بهبود وضعیت معیشتی مردم، افزایش تحرک اقتصادی، رونق بازار و تقویت فعالیت‌های تجاری در خرمشهر داشته باشد.

موسوی توضیح داد: فعال‌سازی این ظرفیت علاوه بر ساماندهی فرآیند کالای همراه مسافر، زمینه ایجاد فرصت‌های جدید اقتصادی و توسعه تعاملات تجاری را نیز فراهم خواهد می‌کند.

وی گفت: اتاق بازرگانی خرمشهر همچنان پیگیر اجرای کامل و تسهیل روند عملیاتی شدن این طرح در راستای حمایت از فعالان اقتصادی و مرزنشینان منطقه خواهد بود.