نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ در نیمه اول مهراعلام می شود.

به گزارش خبرآنلاین، رئیس سازمان سنجش آموزش کشور اعلام کرد نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ اواخر مرداد منتشر می‌شود و داوطلبان یک هفته برای انتخاب رشته فرصت خواهند داشت؛ نتایج نهایی نیز نیمه اول مهرماه اعلام خواهد شد تا کلاس‌های این مقطع در نیم‌سال اول آغاز شود.

ایرنا نوشت: رضا محمدی، صبح روز پنجشنبه در حاشیه بازدید از کنکور کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ در جمع خبرنگاران در دانشگاه الزهرا، گفت: ۶۵۱ هزار و ۲۵۰ نفر شرکت‌کننده داریم که همان‌طور که عنوان شد، ۵۴ درصد را خانم‌ها و ۴۶ درصد را آقایان تشکیل می‌دهند. آزمون در ۱۶۵ شهرستان، حدود ۳۰۰ حوزه اصلی و نزدیک به ۹۰۰ حوزه فرعی برگزار می‌شود.

وی با اشاره به هماهنگی‌های امنیتی و اجرایی افزود: تمام هماهنگی‌های لازم با وزارت کشور و نهادهای امنیتی صورت گرفته است. در استان‌های جنوبی هم شخصاً با استانداران، روسای ستادهای استانی و روسای دانشگاه‌های متولی آزمون صحبت کرده‌ام و خوشبختانه همه تمهیدات لازم اندیشیده شده است. آزمون با بالاترین ضریب امنیتی و با همراهی نیروهای نظامی و امنیتی، صبح پنجشنبه، بعدازظهر پنجشنبه و صبح جمعه برای گروه‌های اصلی و شناور برگزار خواهد شد.

آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۵ در صبح و بعدازظهر روز پنجشنبه ۲۵ و صبح روز جمعه ۲۶ تیرماه امسال در ۱۶۵ شهرستان در سراسر کشور برگزار خواهد شد.

۴۷۲۳۶