مسدود شدن ۹ سایت فاقد مجوز فروش بلیت الکترونیکی

  پرینت
مسدود شدن ۹ سایت فاقد مجوز فروش بلیت الکترونیکی
شناسه خبر : 44063 | تاریخ انتشار : ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۵ | 108 بازدید | تعداد دیدگاه : 0 | ارسال توسط :

سازمان هواپیمایی کشوری ۹ سایت فاقد مجوز فروش بلیت الکترونیکی را به منظور انسداد به معاون دادستان و سرپرست دادسرای عمومی و انقلاب ویژه فرودگاه‌های استان تهران معرفی کرد.

به گزارش اکوایران،‌ سازمان هواپیمایی کشوری اعلام کرد که چند سایت به دلیل فروش غیرقانونی بلیت هواپیما به معاون دادستان و سرپرست دادسرای عمومی و انقلاب ویژه فرودگاه‌های استان تهران معرفی شده‌اند تا برای انسداد آن‌ها اقدام شود.

این سایت‌ها که فاقد مجوز لازم هستند، با هدف شکل‌دهی بازار سیاه و فروش بلیت در کانال‌های غیررسمی فعالیت می‌کنند. در راستای جلوگیری از فعالیت اینگونه سایت‌ها و اشخاص حقیقی و حقوقی که برخلاف مقررات آئین‌نامه هیات وزیران عمل می‌کنند، سازمان هواپیمایی کشوری از مسافران خواسته است بلیت خود را تنها از سایت‌های شرکت‌های هواپیمایی و کانال‌های توزیع معتبر و دارای مجوز این سازمان تهیه کنند.

همچنین، سازمان از مسافران درخواست کرده است که در صورت مشاهده هرگونه تخلف، شکایات خود را همراه با مستندات به سامانه حقوق مسافر به نشانی caa.gov.ir ارسال کنند تا موضوع به سرعت پیگیری و پاسخ‌های لازم ارائه شود.

لیست سایت‌های فاقد مجوز فروش بلیت الکترونیکی به شرح زیر است:

  • www.namibilit.ir
  • www.skyro۷۲۴.ir
  • www.b۲fl.ir
  • www.safar۷۴۴.ir
  • www.tbilit.online
  • www.bilitarzun.ir
  • www.karvano.com
  • www.bookcharter.ir
  • www.charteramini۷۲۴.ir

شرکت‌های هواپیمایی حق گرانفروشی ندارند 

هفته گذشته وزیر راه و شهرسازی در نشست خبری خود در خصوص افزایش قیمت بلیت هواپیما و گزارش برخی گران فروشی‌ها، اعلام کرده بود که هیچ یک از شرکت‌های هواپیمایی حق فروش بلیت بالاتر از نرخ های مصوب ندارد و مجوز ایرلاین های متخلف در این بخش را باطل خواهیم کرد.

او تاکید کرد که به سازمان هواپیمایی کشوری هم اعلام شده که نرخ بلیت هواپیما را رصد کند و در صورت تخلف با متخلفان برخورد خواهد شد.

صادق گفت: در دو هفته پایانی سال باید مجوزهای پرواز بررسی شوند و تلاش کنیم که ایرلاین ها در صورت عدم پاسخگویی به مردم با لغو مجوزها روبه‌رو شوند.                           –

مطالعه تحلیل‌های مشابه؛
پول پیش؛ دارایی مستأجر یا سرمایه موجر؟
تهران در مسیر میکروآپارتمان‌ها؛ راه نجات یا بن‌بست؟
گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس و ارائه رهنمون‌های سیاستی برای بخش استیجاری کشور
ترفند جدید صاحب‌خانه‌ها برای افزایش رقم اجاره
بازار مسکن زیر سایه جنگ؛ ریسک سیاسی چگونه قیمت‌ها را هدایت می‌کند؟
خبر خوش برای زوج‌های جوان؛ ثبت‌نام مسکن استیجاری در ۵ استان
تحلیل خود را ارسال کنید!
  • نظرات ارزشمند شما، پس از بررسی دقیق توسط مجموعه تحلیل‌سرمایه، در معرض دید عموم قرار خواهد گرفت.
  • لطفا به خاطر داشته باشید که فضای گفت‌وگو، فضایی برای تبادل نظرهای سازنده و احترام‌آمیز است.
  • هرگونه پیامی که حاوی توهین، افترا یا مغایر با قوانین کشورمان باشد، منتشر نخواهد شد.
  • بدیهی است که آی‌پی شما ثبت می‌شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات ارسالی بر عهده شما خواهد بود.