تسلا نقره داغ شد

  پرینت
تسلا نقره داغ شد
شناسه خبر : 87621 | تاریخ انتشار : ۱۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۰ | 1 بازدید | تعداد دیدگاه : 0 | ارسال توسط :

هیئت منصفه دادگاهی در فلوریدا، روز جمعه، «تسلا» را در تصادف مرگبار سال ۲۰۱۹ خودرو « مدل اس» (Model S) مجهز به سیستم اتوپایلوت، مقصر شناخت و به این خودروساز دستور داد، ۳۲۹ میلیون دلار به خانواده زن فوت شده و بازمانده مجروح، بپردازد.

به گزارش اکوایران، هیئت منصفه دادگاه فدرال میامی، شرکت خودروسازی «تسلا» را به پرداخت ۱۲۹ میلیون دلار غرامت و ۲۰۰ میلیون دلار خسارت تنبیهی به ورثه فرد فوت شده و بازمانده، محکوم کرد.

وکلای شاکیان اظهار کردند: این دادگاه، اولین دادگاهی است که به مرگ غیرعمد شخص ثالث ناشی از سیستم اتوپایلوت، مربوط می‌شود. شاکیان درخواست غرامت ۳۴۵ میلیون دلاری کرده بودند.

«تسلا» با دعاوی مشابه زیادی در مورد قابلیت‌های خودران خودروهایش، روبرو شده است اما این دعاوی، بدون رسیدن به دادگاه، حل و فصل یا رد شده‌اند. یک قاضی در اوایل تابستان سال میلادی جاری، تلاش‌های «تسلا» برای رد این پرونده را نپذیرفت و کارشناسان اعلام کردند این ممکن است سایر شاکیان را علیه این تولیدکننده خودروهای برقی، تشویق کند.

طبق گزارش ایسنا، «الکس لمان»، استاد دانشکده حقوق دانشگاه مارکت آمریکا، گفت: عقیده دارم که این یک مسئله بزرگ است. او گفت: این موضوع، ممکن است توافق‌های آینده را برای «تسلا»، گران‌تر کند. این اولین باری است که «تسلا» در یکی از مرگ ومیرهای بسیار زیادی که در نتیجه فناوری خودران آن رخ داده است، با حکم محکومیت مواجه می‌شود.

حکم روز جمعه، می‌تواند تلاش‌های «ایلان ماسک»، مدیرعامل این خودروساز و ثروتمندترین فرد جهان را برای متقاعد کردن سرمایه‌گذاران مبنی بر پیشروی «تسلا» در زمینه رانندگی خودران برای وسایل نقلیه شخصی و همچنین روبوتاکسی‌هایی که قصد دارد سال میلادی آینده، تولید آنها را آغاز کند، مختل کند. ارزش سهام «تسلا» روز جمعه ۱.۸ درصد کاهش یافت.

طبق گزارش‌های منتشر شده، «تسلا» قصد دارد درخواست تجدیدنظر کند.

این محاکمه مربوط به حادثه‌ای در ۲۵ آوریل سال ۲۰۱۹ بود که طی آن، «جورج مک‌گی» با خودرو «مدل اس» خود با سرعت حدود ۱۰۰ کیلومتر در ساعت از یک تقاطع عبور کرد و به خودرو پارک شده، برخورد کرد. «مک‌گی» دستش را دراز کرده بود تا تلفن همراهی را که روی کف ماشینش انداخته بود بردارد و ظاهرا هیچ هشداری دریافت نکرده بود زیرا از تابلو ایست و چراغ قرمز عبور کرده و به شاسی بلند قربانیان برخورد کرده بود.

«فیلیپ کوپمن»، استاد مهندسی دانشگاه کارنگی ملون و متخصص فناوری خودران، گفت: ‌ عملکرد راننده چندان بی‌نقص نبوده، اما هیئت منصفه، همچنان «تسلا» را در این تصادف، مقصر دانسته است. تنها راهی که هیئت منصفه می‌توانست علیه «تسلا» رای دهد، یافتن نقص در نرم‌افزار اتوپایلوت بود و این موضوع مهمی است.

بر اساس گزارش شبکه سی‌ان‌ان، «تسلا» ماه میلادی گذشته، بزرگترین کاهش فروش سه‌ماهه‌اش را در بیش از یک دهه گذشته، ثبت کرد و سودش کمتر از پیش‌بینی‌های وال استریت بود.

 

سایر تحلیل‌های مشابه؛
فروش جدید سایپا از سه‌شنبه/ ۳ محصول عرضه می‌شود
آخرین وضع خودروهای معوق سایپا
آغاز ثبت‌نام خودروهای وارداتی از شنبه
ایده خودرو برقی منسوخ شد؟
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
عرضه خودروهای وارداتی به زودی/سایت فروش تغییر کرد
تحلیل خود را ارسال کنید!
  • نظرات ارزشمند شما، پس از بررسی دقیق توسط مجموعه تحلیل‌سرمایه، در معرض دید عموم قرار خواهد گرفت.
  • لطفا به خاطر داشته باشید که فضای گفت‌وگو، فضایی برای تبادل نظرهای سازنده و احترام‌آمیز است.
  • هرگونه پیامی که حاوی توهین، افترا یا مغایر با قوانین کشورمان باشد، منتشر نخواهد شد.
  • بدیهی است که آی‌پی شما ثبت می‌شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات ارسالی بر عهده شما خواهد بود.