تاثیر استیضاح همتی در بازار / رشد 23 میلیونی «شاهین G» ، هایما 10 میلیون گران شد +جدول قیمت

  پرینت
تاثیر استیضاح همتی در بازار / رشد 23 میلیونی «شاهین G» ، هایما 10 میلیون گران شد +جدول قیمت
شناسه خبر : 42208 | تاریخ انتشار : ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۷ | 108 بازدید | تعداد دیدگاه : 0 | ارسال توسط :

اکوایران: روز برکناری وزیر اقتصاد، باعث شد که بازار خودرو بین رشد و ثبات قیمت‌ها سرگردان شود و خودروهای داخلی و مونتاژی تنها به نظاره بازار بپردازند.

به گزارش اکوایران؛ ارزیابی بازار نشان می‌دهد امروز «شاهین G» بیشترین رشد قیمت را تجربه کرد و با افزایش 23 میلیونی  در بازار قیمت‌گذاری شد. از سوی دیگر امروز «هایما S7 پلاس» هم در بازار رشدی 10 میلیونی داشت. بررسی بازار همچنین نشان می‌دهد امروز «رانا پلاس» هم افزایش 6 میلیونی را تجربه کرد.

روند قیمت خودروهای داخلی امروز خلاف پیش‌بینی کارشناسان شکل گرفت، بسیاری از فعالان بازار تصور می‌کردند با استیضاح وزیر اقتصاد امروز شاهد روند افزایشی قابل توجه در بازار خواهیم بود، اما بررسی‌ها نشان می‌دهد این رشد تنها شما 4 خودرو مورد بررسی شد و سایر خودروها تغییر قیمت نداشتند.

از سوی دیگر امروز دلار به همراه سایر بازارهای موازی (طلا و سکه) هم در محدود ثبات قرار داشتند، بطوریکه در ابتدای روز و پیش از رای مثبت بهارستان‌نشین‌ها به استیضاح وزیر اقتصاد نرخ دلار کمی شکل کاهشی به خود گرفت و پس از آن بازار به حالت قبل بازگشت.  

قیمت محصولات ایران خودرو

گزارش سایت کارنامه و باما نشان می‌دهد، در میان محصولات ایران خودرو امروز قیمت خودروهای «دنا پلاس 6 دنده توربو»، «پژو i 207 اتوماتیک TU5P»، «هایما S7 پلاس»، «تارا اتومات V2»، «پژو پارس LX» مدل 1402 و «رانا پلاس» مورد ارزیابی قرار گرفت.

براساس گزارش خبرنگار اکوایران، روند قیمت خودروهای مورد بررسی نشان می‌دهد «دنا پلاس 6 دنده توربو» امروز در بازار یک میلیارد و 40 میلیون تومان قیمت خورد و تغییر قیمت نداشت و «پژوi 207 اتوماتیک TU5P» هم بدون تغییر قیمت 998 میلیون تومان قیمت‌گذاری شد. از سوی دیگر ارزیابی‌ها نشان می‌دهد امروز «هایما S7 پلاس» در بازار یک میلیارد و 880 میلیون تومان قیمت خورد و رشد 10 میلیونی داشت، اما «تارا V2 اتومات» رشدی 10 میلیونی داشت و در بازار یک میلیارد و 30 میلیون قیمت‌گذاری شد.

از سوی دیگر ارزیابی‌ها نشان می‌دهد امروز «رانا پلاس» هم 708 میلیون تومان قیمت‌گذاری شد و رشدی 6 میلیونی داشت، «پژو پارس LX» مدل 1402 هم در بازار 965 میلیون تومان قیمت خورد و تغییر قیمت نداشت.

اکو 12

قیمت محصولات سایپا

در بازه زمانی مورد بررسی در میان محصولات سایپا هم امروز شاهد ثبات قیمت بودیم. بر این اساس «شاهین G» در بازار 895 میلیون تومان قیمت خورد و بیشترین رشد قیمت را تجربه کرد و با افزایش 23 میلیون تومانی در بازار 895 میلیون تومان قیمت‌گذاری شد. از سوی دیگر امروز خانواده کوییک هم در بازار تغییر قیمت نداشتند و «کوییک‌ R دنده‌ای» مدل 1402 در بازار 445 میلیون تومان قیمت خورد و «کوییک‌ R اتومات» هم 650 میلیون تومان قیمت‌گذاری شد. «کوییک دنده‌ای S» هم در بازار به 470 میلیون تومانی ماند.

به گزارش اکوایران، بررسی بازار نشان می‌دهد امروز «ساینا دنده‌ای S» در بازار 486 میلیون تومان قیمت خورد و افزایش یک میلیونی داشت. «اطلس» هم بدون تغییر 580 میلیون تومان قیمت‌گذاری شد.

اکووو 12

 

 

 

مطالعه تحلیل‌های مشابه؛
شرایط فروش اقساطی KMC Eagle اعلام شد؛ تحویل ۳۰ روزه با اقساط ۱۲ و ۲۴ ماهه
خودروسازی اروپا از جنگ تجاری ترامپ نجات پیدا کرد؟
بسیج داخلی و خارجی علیه خریدار خودرو
شرایط فروش نقدی ایران‌خودرو اعلام شد؛ تحویل خودرو فقط ۳۰ روزه
بازار خودرو دو تکه شد + جدول قیمت خودرو
شتابران خودرو از محصول تازه خود رونمایی کرد/ قابلیت‌های این خودرو چیست؟
تحلیل خود را ارسال کنید!
  • نظرات ارزشمند شما، پس از بررسی دقیق توسط مجموعه تحلیل‌سرمایه، در معرض دید عموم قرار خواهد گرفت.
  • لطفا به خاطر داشته باشید که فضای گفت‌وگو، فضایی برای تبادل نظرهای سازنده و احترام‌آمیز است.
  • هرگونه پیامی که حاوی توهین، افترا یا مغایر با قوانین کشورمان باشد، منتشر نخواهد شد.
  • بدیهی است که آی‌پی شما ثبت می‌شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات ارسالی بر عهده شما خواهد بود.