ایلان ماسک، میلیاردر مشهور و مدیرعامل تسلا و اسپیس‌ایکس، از اظهارنظرهای تندش درباره دونالد ترامپ، پشیمان است.

به گزارش خبرآنلاین، ایلان ماسک در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) از اظهارنظرهای تندش درباره ترامپ اظهار پشیمانی کرد و اعلام کرد که برخی از پست‌های هفته‌ گذشته درباره ترامپ زیاده‌روی بوده است. 

ماسک نوشت: «به‌خاطر انتشار تعدادی از پست‌هایم درباره رئیس‌جمهور دونالد ترامپ پشیمانم. زیاده‌روی کردم.»

تنش‌ها بین این دو چهره برجسته پس از آن بالا گرفت که ماسک لایحه بودجه‌ای که ترامپ از آن حمایت می‌کرد را «شرم‌آور و غیرقابل قبول» خواند. این لایحه شامل معافیت‌های مالیاتی گسترده و افزایش بودجه دفاعی بود که اخیراً در مجلس نمایندگان تصویب شده و در سنای آمریکا بررسی می‌شود.

ماسک از مردم آمریکا خواست تا با نمایندگان تماس بگیرند و مانع تصویب این لایحه شوند، چرا که معتقد بود این لایحه می‌تواند باعث رکود اقتصادی در نیمه دوم سال شود.

ماجرا زمانی پیچیده‌تر شد که ماسک ادعایی بدون مدرک مطرح کرد و گفت که نام دونالد ترامپ در پرونده‌ جفری اپستین، آمده است. ماسک در روزهای اخیر چند پست جنجالی خود، از جمله فراخوان به استیضاح ترامپ و ادعای پیروزی انتخاباتی ترامپ به واسطه خود را حذف کرده است.

پیش‌تر ماسک بزرگ‌ترین حامی مالی کمپین ۲۰۲۴ ترامپ بود و به عنوان نزدیک‌ترین متحد او شناخته می‌شد.

منبع:‌ بی‌بی‌سی

۵۸۵۸