تعداد سهامداران فعال بورس در هفته سوم اردیبهشت، از مرز ۶۸۳ هزار کد فراتر رفت. هم‌چنین، سهم حقیقی‌ها، حقوقی‌ها و صندوق‌های سهامی از آمار معاملات بازار سهام، به ترتیب ۶۹.۸، ۱۰.۸ و ۶.۳ درصد بوده است.

– اخبار اقتصادی –

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در هفته منتهی به ۱۷ اردیبهشت امسال، سهم حقیقی‌ها، حقوقی‌ها و صندوق‌های سهامی به ترتیب ۷۱۲ هزار و ۱۱۵ میلیارد ریال (۶۹٫۸درصد)، ۱۰۹ هزار و ۹۱۰میلیارد ریال (۱۰٫۸درصد) و ۶۴هزار و ۲۴۳ میلیارد ریال (۶٫۳درصد) بود.

در هفته گذشته، تعداد سهام‌داران فعال در بازار، اعم از: حقیقی و حقوقی (بدون احتساب کدهای دارای معامله در عرضه‌های اولیه) ۶۸۳ هزار و ۳ نفر بود که به تفکیک ۶۸۱ هزار و ۱۹۳ نفر، شامل: سهام‌داران حقیقی و یک‌هزار و ۸۱۰ نفر مربوط به حقوقی‌ها می‌شود.

در این بازه زمانی، ۳ صنعت ۱٫خودرو ۲٫بانک‌ها ۳٫محصولات شیمیایی جزو ۳ صنعت پرگردش در معاملات بازار سهام بودند.

آمارها حاکی از آن است در هفته گذشته این ۳ صنعت ۴۱ درصد ارزش کل معاملات بازار را به خود اختصاص دادند.

انتهای پیام/