رئیس اداره تصادفات و مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ تازهترین آمار و اقدامات مرتبط با نقاط حادثهخیز پایتخت را تشریح کرد.
به گزارش اکوایران،سرهنگ زینیوند با اشاره به شناسایی ۲۷۳ نقطه حادثهخیز در سطح شهر تهران از ابتدای سال ۱۴۰۴ گفت: این نقاط بر اساس تحلیل دادههای سه ساله تصادفات استخراج شدهاند و در این تحلیلها، تصادفاتی که منجر به ترسیم کروکی، خسارت مالی یا جرحی همراه با انتقال مصدوم به بیمارستان شدهاند، مورد بررسی قرار گرفتهاند.
به گزارش ایسنا، وی در ادامه افزود: مطابق فرمولهای استاندارد، شاخصهای تعریف نقاط حادثه خیز تنها شامل تصادفات منجر به فوت نیست. ممکن است در برخی مناطق، تصادف فوتی ثبت نشده باشد، اما به دلیل تعداد بالای تصادفات خسارتی یا جرحی، آن نقطه به عنوان حادثهخیز شناسایی شود.
رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ همچنین با اشاره به نقش موتورسیکلتها در حوادث ترافیکی بیان کرد: با توجه به پایداری پایین موتورسیکلتها بر سطح راه، حتی برخوردهای جزئی نیز میتواند منجر به بروز حادثه شود. یکی از عوامل اصلی در ایجاد خطر برای موتورسواران، حمل بار غیرمتعارف است که به ویژه در محدوده بازار تهران و خیابان مولوی به وفور مشاهده میشود. این منطقه، از جمله نقاط با بیشترین آمار تصادف موتورسواران است که اغلب بهدلیل نداشتن کلاه ایمنی و حمل بار غیرایمن رخ میدهد.
سرهنگ زینیوند تاکید کرد: لزومی ندارد که در هر نقطه حادثهخیز نقص راه وجود داشته باشد. گاهی عواملی مانند رفتارهای پرخطر رانندگان یا شرایط خاص ترافیکی، علت وقوع تصادف هستند.
بر اساس گزارش مرکز اطلاعرسانی پلیس راهور تهران بزرگ، وی در پایان به پروژه عمرانی میدان فتح اشاره کرد و گفت: در شهر تهران، نقاط دارای گره ترافیکی با پتانسیل بالای بروز حادثه وجود دارد. این نقاط بهطور مستمر توسط کارشناسان پلیس راهور رصد و شناسایی میشوند تا اقدامات اصلاحی در آنها صورت گیرد.
Saturday, 26 July , 2025