پایتخت زیر چتر آلودگی؛شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس

  پرینت
پایتخت زیر چتر آلودگی؛شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس
شناسه خبر : 66920 | تاریخ انتشار : ۰۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۱ | 21 بازدید | تعداد دیدگاه : 0 | ارسال توسط :

داده‌های شرکت کنترل کیفیت هوای تهران از ناسالم بودن هوا برای گروه‌های حساس جامعه و استمرار وضعیت نارنجی در پایتخت در صبح جمعه دوم خرداد خبر می‌دهد.

به گزارش اکوایران، شاخص لحظه‌ای کیفیت هوای پایتخت در حال حاضر روی عدد ۱۲۷ قرار دارد؛ عددی که همانند روز گذشته بیانگر وضعیت «ناسالم برای گروه‌های حساس» است.

گروه‌های حساس شامل سالمندان، کودکان، زنان باردار و افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی، عروقی و تنفسی هستند. در چنین شرایطی توصیه می‌شود این افراد تا حد امکان در خانه بمانند و در صورت ضرورت برای خروج از منزل، حتماً از ماسک مناسب استفاده کنند.

همچنین میانگین ۲۴ ساعت گذشته این شاخص نیز عدد ۱۰۴ را نشان می‌دهد که همچنان در محدوده ناسالم برای همین گروه‌ها قرار دارد.

بر اساس آمارهای ارائه‌شده، از ابتدای سال ۱۴۰۴ تاکنون، تنها ۶ روز هوای پاک در تهران ثبت شده است. در مقابل، ۴۷ روز هوا سالم یا قابل قبول و ۱۰ روز نیز برای گروه‌های حساس ناسالم بوده است.

برای مقایسه، در سال گذشته تهرانی‌ها فقط هفت روز هوای پاک داشتند، در حالی که ۲۱۴ روز هوا در وضعیت قابل قبول، ۱۲۷ روز ناسالم برای گروه‌های حساس و ۱۹ روز نیز برای تمامی گروه‌های سنی ناسالم گزارش شده بود.

شاخص کیفیت هوا (AQI) ابزاری برای سنجش میزان آلودگی هوا و تأثیر آن بر سلامت انسان‌هاست. این شاخص در بازه‌های زیر دسته‌بندی می‌شود:

۰ تا ۵۰: هوای پاک (سبز)

۵۱ تا ۱۰۰: هوای قابل قبول (زرد)

۱۰۱ تا ۱۵۰: ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی)

۱۵۱ تا ۲۰۰: ناسالم برای همه افراد (قرمز)

۲۰۱ تا ۳۰۰: بسیار ناسالم (بنفش)

۳۰۱ تا ۵۰۰: خطرناک (ارغوانی)

وضعیت فعلی پایتخت نشان می‌دهد که چالش آلودگی هوا همچنان ادامه دارد و نیازمند توجه جدی مسئولان و همکاری شهروندان است.

 

 

سایر تحلیل‌های مشابه؛
لیست سایت‌های مجاز فروش بلیت اربعین منتشر می‌شود
تسریع در پرداخت تسهیلات مسکن با دستور شورای عالی مسکن
حمله مسلحانه به مأموران گمرک پیشین در مسیر چابهار
کاهش نرخ سود تسهیلات مسکن به‌زودی/ روستاهای اطراف کلان‌شهرها در مسیر مسکن شهری؟
خروج کارگران افغان، ساخت‌وساز را کند کرد؟/ بیش از نیمی از نیروهای ساختمانی تهران اتباع بودند
رگبار پراکنده و وزش باد در راه برخی استان‌ها
تحلیل خود را ارسال کنید!
  • نظرات ارزشمند شما، پس از بررسی دقیق توسط مجموعه تحلیل‌سرمایه، در معرض دید عموم قرار خواهد گرفت.
  • لطفا به خاطر داشته باشید که فضای گفت‌وگو، فضایی برای تبادل نظرهای سازنده و احترام‌آمیز است.
  • هرگونه پیامی که حاوی توهین، افترا یا مغایر با قوانین کشورمان باشد، منتشر نخواهد شد.
  • بدیهی است که آی‌پی شما ثبت می‌شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات ارسالی بر عهده شما خواهد بود.