دادستان تهران اعلام کرد: مسدود شدن ۵۱۰ سایت غیرمجاز فروش بلیت هواپیما

  پرینت
دادستان تهران اعلام کرد: مسدود شدن ۵۱۰ سایت غیرمجاز فروش بلیت هواپیما
شناسه خبر : 47495 | تاریخ انتشار : ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۶ | 58 بازدید | تعداد دیدگاه : 0 | ارسال توسط :

اکوایران: دادستان عمومی و انقلاب تهران از مسدود شدن ۵۱۰ سایت غیرمجاز فروش بلیت هواپیما خبر داد و گفت این سایت‌ها یکی از دلایل افزایش قیمت بلیت هواپیما در مدت اخیر بودند.

به گزارش اکوایران، علی صالحی، دادستان عمومی و انقلاب تهران امروز -۲۷ اسفند- اعلام کرد که ۵۱۰ سایت غیرمجاز فروش بلیت هواپیما مسدود شده‌اند.

او افزود: این سایت‌ها یکی از عوامل اصلی افزایش قیمت بلیت هواپیما در مدت اخیر بودند. دستورات لازم برای مسدود کردن این سایت‌ها به پلیس فتا و سازمان هواپیمایی کشوری ابلاغ شده است.

خبر مرتبط

24 هزار مجوز پرواز صادر شد/ آخرین خبر از قیمت بلیت هواپیما در نوروز 1404

۲۴ هزار مجوز پرواز صادر شد/ آخرین خبر از قیمت بلیت هواپیما در نوروز ۱۴۰۴

مدیر کل دفتر نظارت بر فرودگاه‌ها، شرکت‌ها و موسسات هوانوردی سازمان هواپیمایی کشوری از صدور بیش از ۲۴ هزار مجوز پروازی در نوروز ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: نظارت بر نرخ‌های اعلامی بلیت به ویژه در سفرهای نوروزی تشدید می‌شود.

وصول ۱۳۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات پرونده گروه عظام

به گزارش ایرنا، صالحی همچنین از وصول بخشی از مطالبات در پرونده موسوم به گروه عظام خبر داد و گفت: در نتیجه اقدامات گسترده اجرای احکام دادسرای تهران، اخیراً ۱۳۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات محکومان این پرونده، شامل وجه نقد و تعدادی املاک، وصول شده است.

مسدودسازی سایت‌های غیرمجاز بلیت هواپیما به دستور قضایی

با نزدیک شدن به ایام نوروز و افزایش تقاضا برای سفرهای هوایی، فعالیت سایت‌های غیرمجاز فروش بلیت هواپیما نیز به طور چشمگیری افزایش یافته است. این سایت‌ها که پیش از این نیز به دلیل فروش بلیت‌های تقلبی یا با قیمت‌های غیرمنطقی مشکلاتی برای مسافران ایجاد کرده بودند، در روزهای اخیر به یکی از عوامل اصلی افزایش قیمت بلیت هواپیما تبدیل شده‌اند.

به گزارش ایرنا، در ۷ مهر سال جاری نیز دادستان عمومی و انقلاب تهران، اعلام کرد که ۵۶ سایت غیرمجاز فروش بلیت هواپیما که با هدف شکل‌دهی بازار سیاه و عرضه بلیت در کانال‌های غیررسمی ایجاد شده بودند، شناسایی و مسدود شده‌اند.

دادستان تهران همچنین از تعلیق فعالیت ۴۱ سایت و آژانس هواپیمایی دارای مجوز به دلیل گرانفروشی بلیت پرواز خبر داد و گفت: این سایت‌ها از اسفند ماه سال ۱۴۰۲ به مدت یک ماه به دستور قضایی تعلیق شده‌اند.

سایر تحلیل‌های مشابه؛
ظفرقندی: برنامه پزشکی خانواده منتظر بودجه است
۴ استان کشور چهارشنبه تعطیل شدند
هیچ‌جایی چمن کاشته نمی‌شود/ زمین‌های مکران از بلوار میرداماد گران‌تر شده است
جریمه بیش از ۲۲ هزار وسیله نقلیه آلاینده در تیرماه
تغییر نام برخی از معابر تهران به نام فرماندهان جنگ ۱۲ روزه
هزینه رهن کامل در محله نواب چقدر شد؟
تحلیل خود را ارسال کنید!
  • نظرات ارزشمند شما، پس از بررسی دقیق توسط مجموعه تحلیل‌سرمایه، در معرض دید عموم قرار خواهد گرفت.
  • لطفا به خاطر داشته باشید که فضای گفت‌وگو، فضایی برای تبادل نظرهای سازنده و احترام‌آمیز است.
  • هرگونه پیامی که حاوی توهین، افترا یا مغایر با قوانین کشورمان باشد، منتشر نخواهد شد.
  • بدیهی است که آی‌پی شما ثبت می‌شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات ارسالی بر عهده شما خواهد بود.