به گزارش بازار، سعید رسولی مدیر عامل سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به بهره‌برداری از طرح‌های متعدد در دریایی و بندری در هفته دولت است، اظهار داشت: این طرح‌ها در قالب افزایش تجهیزات، ارتقای ظرفیت تخلیه و بارگیری، ساخت شناورهای چندمنظوره امداد و نجات و راهنما و همچنین توسعه اسکله‌ها در تقریباً تمامی بنادر شمالی و جنوبی کشور اجرایی شده‌اند.

تأکید بر تولید داخل و رفع مشکل ترافیک بنادر

وی با اشاره به اینکه بسیاری از شناورهای مورد بهره‌برداری با توان متخصصان داخلی ساخته شده‌اند، افزود: موضوع ترافیک درون بنادر و مسیرهای منتهی به آن‌ها که از چالش‌های اصلی بود، با این پروژه‌ها مرتفع شده است. این اقدامات به‌ویژه در «شهر-بنادر» که درون شهرها واقع شده‌اند، موجب ایجاد رفاه و آسایش برای ساکنان مناطق مجاور خواهد شد.

رسولی تاکید کرد که ۱۷۰ همت سرمایه گذاری در حال اجرا که در هفته دولت بخشی از آن شامل پروژه های بخش خصوصی و دولتی به بهره برداری رسیده یا عملیات اجرایی آن آغاز می شود، این طرح‌ها شامل پروژه‌های گسترده‌ای از توسعه زیرساخت‌هایی مانند اسکله‌ها، تجهیزات، ساخت شناورهای امدادی و راهنما (ساخت داخل) و همچنین ساماندهی ترافیک محورهای منتهی به بنادر شمال و جنوب کشور است.

بازنگری دستورالعمل‌ها برای تسهیل حضور سرمایه‌گذاران

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی از بازنگری و تسهیل کلیه فرآیندها، دستورالعمل‌ها و بخشنامه‌های ناظر بر سرمایه‌گذاری غیردولتی در دولت چهاردهم خبر داد و گفت: با این اقدام و بر اساس بازخورد سرمایه‌گذاران، موفق شدیم چندین طرح بزرگ متوقف‌شده را احیا و به چرخه کار بازگردانیم.