۷۰ هزار مرگ سالانه؛ وقتی هوا و جاده قاتل جان ایرانی‌ها می‌شوند

  پرینت
۷۰ هزار مرگ سالانه؛ وقتی هوا و جاده قاتل جان ایرانی‌ها می‌شوند
شناسه خبر : 87776 | تاریخ انتشار : ۱۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۰:۱۱ | 6 بازدید | تعداد دیدگاه : 0 | ارسال توسط :

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: سالانه ۲۰ هزار نفر بر اثر تصادفات جاده‌ای و ۵۰ هزار نفر به دلیل آلودگی هوا جان خود را از دست می‌دهند.

به گزارش اکوایران، محمدرضا ظفرقندی امروز در جلسه ستاد هماهنگی جوانی جمعیت وزارت بهداشت اظهار کرد: موضوع جمعیت، یک مسئله ملی و نگرانی عمومی است که تنها با همکاری و همراهی همه می‌توان آن را پیش برد.

به گزارش تسنیم،وی افزود: به نظرم، برای طی کردن درست این مسیر، باید قاعده‌مند باشد و تمامی ابعاد آن، به‌ویژه جوانب ملی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و سیاسی در نظر گرفته شود.

ظفرقندی گفت: سالانه ۲۰ هزار نفر بر اثر تصادفات جاده‌ای و ۵۰ هزار نفر به دلیل آلودگی هوا جان خود را از دست می‌دهند که باید به سمت استفاده از انرژی‌های پاک حرکت کنیم.

وی با بیان اینکه تحریم‌ها به اندازه جنگ در کاهش جمعیت اثرگذار بوده‌اند، اظهار داشت: امروزه موضوع جمعیت صرفاً یک مسئله اجتماعی نیست؛ بلکه عوامل اقتصادی، سیاسی و فرهنگی نیز در آن دخیل‌اند. اگر این عوامل مدنظر قرار نگیرند، نمی‌توان سیاست درستی اتخاذ کرد.

ظفرقندی تصریح کرد: تمایل به ازدواج کاهش یافته و سن ازدواج افزایش پیدا کرده است؛ برای افزایش جمعیت ضروری است تمایل به ازدواج و فرزندآوری افزایش یابد.

وی با اشاره به سامانه‌های ایجادشده در حوزه بارداری و باروری گفت: این سامانه‌ها نقاط قوت و ضعف را مشخص می‌کنند. باید حرکت را به سوی خانه‌های بهداشت ببریم. اکنون سامانه رضایت‌سنجی مادران نیز وجود دارد که با استفاده از آن می‌توان بررسی کرد آیا شان و احترام مادران باردار حفظ می‌شود یا خیر و رضایت‌مندی آن‌ها را پیگیری کرد.

سایر تحلیل‌های مشابه؛
مرگ راننده تاکسی اینترنتی در تهران به دلیل گرمازدگی
سحر امامی صاحب دان تکواندو شد!
ادارات گیلان دوشنبه فقط تا ۱۱ صبح باز هستند
غرق شدن تراژیک سه عضو یک خانواده در رودخانه خروشان
مرز خسروی تعطیل شد
برای آسیب‌دیدگان جنگ خانه اجاره می‌شود
تحلیل خود را ارسال کنید!
  • نظرات ارزشمند شما، پس از بررسی دقیق توسط مجموعه تحلیل‌سرمایه، در معرض دید عموم قرار خواهد گرفت.
  • لطفا به خاطر داشته باشید که فضای گفت‌وگو، فضایی برای تبادل نظرهای سازنده و احترام‌آمیز است.
  • هرگونه پیامی که حاوی توهین، افترا یا مغایر با قوانین کشورمان باشد، منتشر نخواهد شد.
  • بدیهی است که آی‌پی شما ثبت می‌شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات ارسالی بر عهده شما خواهد بود.