فعالیت دستگاه‌های اجرایی لرستان در روز‌های ۷ و ۸ مرداد متوقف شد

  پرینت
فعالیت دستگاه‌های اجرایی لرستان در روز‌های ۷ و ۸ مرداد متوقف شد
شناسه خبر : 85931 | تاریخ انتشار : ۰۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۳ | 4 بازدید | تعداد دیدگاه : 0 | ارسال توسط :

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری لرستان گفت: فعالیت دستگاه‌های اجرایی در روز‌های ۷ و ۸ مرداد تعطیل شد.

به گزارش اکوایران، معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری لرستان از تعطیلی روزهای هفتم و هشتم مرداد برای دستگاه های اجرایی و …به علت هشدار سطح نارنجی هوا خبر داد.

حمید کشکولی  اظهارداشت: باتوجه به افزایش محسوس دمای هوا در استان و به دنبال وضعیت سطح نارنجی هواشناسی در استان و تصمیمات کارگروه مدیریت و مصرف انرژی و با نظر مساعد استاندار لرستان، فعالیت کلیه دستگاه های اجرایی، نهادهای عمومی دولتی و غیردولتی ، بانک ها، بیمه ها، بخش اداری شهرداری ها ، دانشگاه ها و موسسات آموزشی و … در روزهای سه شنبه و چهارشنبه « ۷ و ۸ مرداد» تعطیل می باشد و عندالزوم به صورت دورکاری خواهد بود.

معاون توسعه مدیریت و منابع  استانداری لرستان تصریح کرد: دستگاه های اجرایی و …مکلفند نسبت به خاموشی سیستم های سرمایشی طی این دو روز اقدام کنند.

دکتر کشکولی افزود: این تصمیم در راستای کاهش خاموشی برق خانگی و تامین برق پایدار برای مردم صورت گرفته است تا این دو روز با مشکل مواجه نشوند. 

 

سایر تحلیل‌های مشابه؛
ظفرقندی: برنامه پزشکی خانواده منتظر بودجه است
۴ استان کشور چهارشنبه تعطیل شدند
هیچ‌جایی چمن کاشته نمی‌شود/ زمین‌های مکران از بلوار میرداماد گران‌تر شده است
جریمه بیش از ۲۲ هزار وسیله نقلیه آلاینده در تیرماه
تغییر نام برخی از معابر تهران به نام فرماندهان جنگ ۱۲ روزه
هزینه رهن کامل در محله نواب چقدر شد؟
تحلیل خود را ارسال کنید!
  • نظرات ارزشمند شما، پس از بررسی دقیق توسط مجموعه تحلیل‌سرمایه، در معرض دید عموم قرار خواهد گرفت.
  • لطفا به خاطر داشته باشید که فضای گفت‌وگو، فضایی برای تبادل نظرهای سازنده و احترام‌آمیز است.
  • هرگونه پیامی که حاوی توهین، افترا یا مغایر با قوانین کشورمان باشد، منتشر نخواهد شد.
  • بدیهی است که آی‌پی شما ثبت می‌شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات ارسالی بر عهده شما خواهد بود.