فرماندار شهرستان لنده ضمن تسلیت و ابراز همدردی با خانواده عزادار این کودک و تشکر از بردباری و صبر آنها اظهار کرد: حتما ابعاد موضوع به صورت دقیق مورد بررسی قرار خواهد گرفت و اگر قصوری صورت گرفته برخورد خواهد شد.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، براساس این گزارش این کودک به نام «بردیا شریفی» پس از گزیدگی توسط عقرب برای درمان به مرکز شهرستان لنده (شهر لنده) منتقل می‌شود که با این حال، به دلیل نبود آمبولانس مجهز جهت انتقال فوری وی به بیمارستان امام خمینی (ره) شهر دهدشت، مرکز شهرستان کهگیلویه روند درمان دچار اختلال شد و تأخیر حیاتی در اعزام، جان کودک را گرفت.

 «سید فضل الله راست»، رئیس بیمارستان امام خمینی (ره) دهدشت در این خصوص گفت: بیمار پسر بچه ۶ ساله ساعت ۳۰ دقیقه بامداد به وسیله فوریت‌های پزشکی از لنده در اتفاقات قسمت سی‌پی‌آر بستری شد بیمار بعد از مراجعه به مرکز درمانی لنده دچار تشنج شده و با توجه به شرایط بیمار و نیاز به اقدامات بیشتر جهت ادامه درمان به بیمارستان دهدشت انتقال داده شد.

در بدو ورود به بیمارستان امام خمینی (ره) دهدشت حالت شوک و کاهش سطح هوشیاری داشته که پزشک متخصص اطفال و متخصص بیهوشی به همراه پزشک اورژانس و پرسنل اتفاقات بلافاصله بر بالین بیمار حاضر و اقدامات درمانی به سرعت شروع شد راه هوایی بیمار به وسیله لوله تراشه باز شد، اکسیژن شروع شد، با توجه به وضعیت بیمار ۳ رگ جهت بیمار گرفته شد درصد اکسیژن بیمار ۵۰ درصد و ضربان قلب و فشار خون بسیار ضعیف بود بیمار در حال تشنج بود که دارو‌های ضد تشنج شروع شد با توجه به شرح حال بیمار از عقرب گزیدگی، داروی ضد عقرب داده شد آنتی بیوتیک جهت بیمار شروع شد با توجه به فشار بسیار پایین دارو‌های بالابرنده فشار خون نیز به صورت انفوریون وریدی شروع شد، ضربان قلب بیمار بهتر شد و به ۹۰ رسید و درصد اکسیژن خون نیز به ۸۵ تا ۹۰ درصد افزایش یافت.

ساعت ۲بامداد به آی سی منتقل شد جهت کمک بیشتر و مشورت قلبی با پزشک فوق تخصص قلب کودکان مشاوره لازم انجام شد که ضمن تایید دارو‌های بیمار درخواست اعزام به مرکز مجهزتر داده شد.

اعزام بیمار جهت بیمارستان شیراز نوشته شد ضمناً پزشک متخصص کودکان آنکال با استاد دکتر فرنقی استاد مسمومیت بیمارستان لقمان تهران صحبت کردند که ضمن تایید دارو‌ها درخواست اعزام به مرکز بزرگتر دادند.

از بیمار اکوکاردیوگرافی قلبی انجام شد که میزان اوت پوت قلبی بین ۵ تا ۱۰ درصد بود، توسط بیمارستان شیراز در صبح روز جمعه پذیرش داده شد و بیمار توسط فوریت‌های پزشکی به بیمارستان شیراز اعزام شد، اما متاسفانه در اوایل مسیر دچار ایست قلبی و تنفسی شد.

با توجه به بعد مسافت تا شیراز مجدد به اورژانس بیمارستان امام خمینی (ره) برگشت داده شد، مجدد احیای قلبی و ریوی در اورژانس انجام شد، اما متاسفانه بیمار به احیای قلبی و ریوی تیم پزشکی جواب نداد و فوت شد.

سید محمد تقوی، فرماندار شهرستان لنده نیز در این رابطه واکنش نشان داد و گفت: ابعاد موضوع به صورت دقیق مورد بررسی قرار خواهد گرفت و اگر قصوری صورت گرفته باشد برخورد خواهد شد.

وی افزود: دستور صادر شد که شبکه بهداشت و درمان شهرستان در اسرع وقت گزارشی مبنی بر زمان دقیق حادثه، ساعت مراجعه والدین بیمار، اقدامات و تلاش‌های صورت گرفته و همه مستندات از جمله فیلم‌های دوربین‌های مدار بسته را به صورت دقیق بررسی کرده و نتیجه کارشناسی به مراجع ذیصلاح و افکار عمومی ارایه دهند.

فرماندار شهرستان لنده ضمن تسلیت و ابراز همدردی با خانواده عزادار این کودک و تشکر از بردباری و صبر آنها اظهار کرد: حتما ابعاد موضوع به صورت دقیق مورد بررسی قرار خواهد گرفت و اگر قصوری صورت گرفته برخورد خواهد شد.

تقوی با اشاره به کمبود برخی امکانات و تجهیزات و نبود برخی پزشکان متخصص در مرکز بهداشتی و درمانی لنده خاطرنشان کرد: بار‌ها به صورت حضوری و یا تلفنی از مسئولان دانشگاه علوم پزشکی درخواست تامین تجهیزات، امکانات و اعزام پزشکان متخصص را ارائه دادیم؛ امیدواریم که نیازمندی‌ها و مطالبات مختلف در دستور ویژه دانشگاه علوم پزشکی استان قرار گیرد که شاهد چنین حوادث و رخداد‌های تلخ نباشیم.

وی ضمن تقدیر از رسانه‌ها و مطالبه گری و پیگیری مشکلات و همچنین دغدغه فعالان فضای مجازی خواست که قبل از هر اظهار نظر و پرداختن به موضوعات سعی کنند با رعایت انصاف از منابع موثق و با کسب اطلاعات دقیق به درج مطالب بپردازند که تشویش و یا ابهامی برای افکار عمومی ایجاد نشود.