تازه‌ترین جزئیات از رسیدگی به پرونده قتل دانشجوی تهران و الهه حسین‌نژاد

  پرینت
تازه‌ترین جزئیات از رسیدگی به پرونده قتل دانشجوی تهران و الهه حسین‌نژاد
شناسه خبر : 84748 | تاریخ انتشار : ۰۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۰ | 4 بازدید | تعداد دیدگاه : 0 | ارسال توسط :

رئیس کل دادگستری استان تهران در رابطه با پرونده قتل الهه حسین‌نژاد و امیرحسین خالقی توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش اکوایران،علی القاصی، رئیس کل دادگستری استان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا و در خصوص علل ترور و به شهادت رساندن تعدادی از قضات طی ماه‌های اخیر گفت: از ابتدای انقلاب اسلامی و شروع نهضت حضرت امام خمینی(ره) همواره شاهد این بودیم که جمع کثیری از شهروندان به دست منافقین و عناصر وابسته به دشمن به شهادت رسیده‌اند و قضات از جمله اقشار جامعه هستند که همواره در مسیر شهادت پیش قدم بوده‌اند.

به گزارش ایلنا،رئیس کل دادگستری استان تهران با اشاره به ریشه‌دار بودن فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه اسلامی خاطرنشان کرد: قضات به‌واسطه عدالت‌گستری و احقاق حق در جامعه همواره مورد غضب دشمنان و بدخواهان واقع می‌شوند و در مواردی نیز در این راه خالصانه از جان خود گذشتند و به مقام والا و ارزشمند شهادت رسیده اند که شهدای اخیر دستگاه قضا از جمله شهیدان رازینی، مقیسه ،باقری و قناعت‌کار و شهدای دادسرا و زندان اوین تنها بخشی از خیل شهدای عدالت‌گستری دستگاه قضا هستند.

رئیس کل دادگستری استان تهران ضمن تاکید بر اینکه مکتب اسلام، مکتب شهادت است، عنوان کرد: برای پایداری میهن اسلامی و استمرار حیات جامعه اسلامی جوانان زیادی از جان خود گذشتند و خوشبختانه جامعه قضایی کشور نیز همواره در این مسیر ثابت قدم بوده است.

وی با تاکید بر اینکه راه شهدای ایران اسلامی و دستگاه قضا همواره ادامه خواهد داشت، بیان کرد: بدون تردید اقدامات دشمن و ایادی آن هیچ‌گونه خللی در اراده و روحیه همکاران ما ایجاد نخواهد کرد و حتی مصمم‌تر و با روحیه قوی‌تر در مسیر برپایی  عدالت گام خواهند برداشت.

القاصی همچنین در پاسخ به سئوالی در خصوص اجرای عدالت در پرونده قتل دانشجوی دانشگاه تهران و الهه حسین‌نژاد تصریح کرد: بخشی از اقدامات لازم در خصوص پرونده‌های مورد اشاره انجام شده و بخش دیگر نیز در حال انجام است تا در نهایت احکام عادلانه و متقن در خصوص مجرمان صادر گردد.

رئیس کل دادگستری استان تهران با بیان اینکه رسیدگی‌های قضایی در خصوص پرونده‌های یاد شده به‌صورت ویژه صورت می‌گیرد، اظهار کرد: در خصوص پرونده قتل دانشجوی دانشگاه تهران، متهم ردیف اول به مجازات قصاص نفس و متهم ردیف دوم به مجازات حبس طویل‌المدت محکوم شدند که رای صادره نیز در دیوان عالی کشور مورد تایید قرار گرفت و با توجه به قطعیت رای مذکور، پرونده به اجرای احکام خواهد رفت.

وی در پایان در خصوص پرونده قتل الهه حسین‌نژاد نیز تصریح کرد: در خصوص این پرونده نیز با توجه به صدور کیفرخواست، پرونده جهت رسیدگی به‌صورت ویژه به دادگاه کیفری یک استان تهران ارجاع گردیده و فرآیند رسیدگی قضایی در دادگاه در حال انجام است.

 

سایر تحلیل‌های مشابه؛
هشدار هواشناسی؛ وزش باد شدید و گرد و خاک در ۶ استان کشور
وزیر گردشگری از احتمال تعطیلی یک هفته‌ای در تابستان خبر داد
زاکانی: هرچقدر نیاز باشد می‌توانیم در تهران پناهگاه بسازیم
برخورد با مراکز غیرمجاز سلول درمانی؛ پلمپ ۲ کلین‌روم
رشد معاملات تهاتری در بازار مسکن/ خانه در ازای خودرو، طلا و دلار
توصیه‌های وزارت بهداشت برای زائران اربعین
تحلیل خود را ارسال کنید!
  • نظرات ارزشمند شما، پس از بررسی دقیق توسط مجموعه تحلیل‌سرمایه، در معرض دید عموم قرار خواهد گرفت.
  • لطفا به خاطر داشته باشید که فضای گفت‌وگو، فضایی برای تبادل نظرهای سازنده و احترام‌آمیز است.
  • هرگونه پیامی که حاوی توهین، افترا یا مغایر با قوانین کشورمان باشد، منتشر نخواهد شد.
  • بدیهی است که آی‌پی شما ثبت می‌شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات ارسالی بر عهده شما خواهد بود.