مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی خوزستان گفت: ۱۶۰ هکتار از اراضی منطقه آزاد اروند طی تفاهم نامه منعقد شده بین ۲ دستگاه برای توسعه شهرک صنعتی شماره یک آبادان اختصاص یافته است.
به گزارش بازار، علی مهدیپور یکشنبه بیان کرد: شرکت شهرکهای صنعتی استان در نظر دارد تا با همکاری و توان منطقه آزاد اروند رشد تولید و اشتغالزایی را در این منطقه رقم بزند.
وی گفت: شهرک صنعتی استان این اراضی تعیین شده را برای واگذاری به سرمایه گذاران و صنعتگران متقاضی در نظر خواهد گرفت.
مهدیپور ادامه داد: شهرک صنعتی شماره یک آبادان زمین برای واگذاری به صنعتگران و سرمایه گذاران ندارد به همین دلیل تفاهم نامهای بین سازمان صنایع کوچک و شهرک های های صنعتی ایران با سازمان منطقه آزاد اروند برای گسترش و توسعه شهرک منعقد شد.
مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی خوزستان افزود: طبق تفاهم نامه، شرکت شهرکهای صنعتی استان به همین مقدار از اراضی خود را در شهرک صنعتی خرمشهر به سازمان منطقه آزاد اروند خواهد داد.
وی عنوان کرد: کمیتهای مشترک برای هم راستا کردن طرحهای عمرانی تشکیل خواهد شد تا تمامی اقدامات از جمله تهاتر زمین با هماهنگی انجام شود.
Sunday, 20 July , 2025