صدور کیفرخواست برای نماینده پیشین مجلس

  پرینت
صدور کیفرخواست برای نماینده پیشین مجلس
شناسه خبر : 82768 | تاریخ انتشار : ۲۸ تیر ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۷ | 6 بازدید | تعداد دیدگاه : 0 | ارسال توسط :

قوه قضاییه اعلام کرد: دستگاه قضایی به دنبال ادعای یک نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی در رسانه ملی و به منظور ارائه اسناد ادعای مطرح شده، وی را احضار و به دلیل ارائه نشدن مستندات معتبر، کیفرخواست این فرد صادر و پرونده به دادگاه ارجاع شد.

به گزارش اکوایران، در روزهای اخیر یک فعال سیاسی و نماینده پیشین مجلس در یک برنامه تلویزیونی ادعایی در رابطه با شخصیت‌های سیاسی کشور را مطرح کرد که این ادعا در رسانه‌ها بازخورد بسیار زیادی داشت.

به گزارش مرکز رسانه قوه قضاییه،در پی ادعای مطرح شده، مقام قضایی ضمن احضار، به فرد مورد اشاره دستور داد مدارک و مستندات ادعای خود را ارائه دهد.

در روزهای گذشته فرد مورد اشاره به دادسرا احضار شد اما با توجه به ارائه ندادن مدارک و مستندات مستند و معتبر در مورد اظهاراتش کیفرخواست این نماینده پیشین مجلس از سوی دادسرا صادر و پرونده برای رسیدگی به دادگاه ارجاع شد.

به گزارش اکوایران،  مصطفی کواکبیان، نماینده پیشین مجلس در برنامه‌ای تلویزیون ادعا کرده بود که کاترین شکدم با ۱۲۰ نفر از افراد مهم کشور «هم‌خوابگی» داشته است.

 

 

سایر تحلیل‌های مشابه؛
هشدار کم‌آبی در تهران؛ شرکت آبفا از مردم خواست پمپ و مخزن نصب کنند
۵ مصدوم در انفجار خیابان باهنر رشت؛ حال ۳ نفر وخیم است
اختصاص لوازم خانگی تا سقف ۲۵۰ میلیون تومان برای آسیب دیدگان جنگ
فروش متری مسکن از نظر فقهی بلامانع است؟
هشدار یک مقام مسئول در وزارت بهداشت درمورد شیوع وبا در فصل گرما
برای اخذ گواهینامه رانندگی باید سلامت روان داشته باشید
تحلیل خود را ارسال کنید!
  • نظرات ارزشمند شما، پس از بررسی دقیق توسط مجموعه تحلیل‌سرمایه، در معرض دید عموم قرار خواهد گرفت.
  • لطفا به خاطر داشته باشید که فضای گفت‌وگو، فضایی برای تبادل نظرهای سازنده و احترام‌آمیز است.
  • هرگونه پیامی که حاوی توهین، افترا یا مغایر با قوانین کشورمان باشد، منتشر نخواهد شد.
  • بدیهی است که آی‌پی شما ثبت می‌شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات ارسالی بر عهده شما خواهد بود.