به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایرنا، معاون عملیات سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر، با اشاره به هشدار نارنجی سازمان هواشناسی کشور در خصوص تداوم وزش باد‌های شدید ۱۲۰ روزه در شرق کشور، بر رعایت نکات ایمنی از سوی هموطنان تاکید کرد.

از جمعیت هلال احمر، محمدحسین کبادی با اعلام این خبر و هشدار سازمان هواشناسی کشور گفت: از روز دوشنبه تا جمعه (۲۷ تا ۳۱ مردادماه) وزش باد شدید همراه با گردوخاک و در برخی نقاط وقوع توفان شن در استان‌های جنوب خراسان رضوی، نوار شرقی و جنوبی خراسان جنوبی و شمال سیستان و بلوچستان پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: کاهش کیفیت هوا بر اثر افزایش غلظت آلاینده‌ها، سقوط اشیاء از ارتفاع، شکستن نهال‌ها و درختان فرسوده، خسارت به سازه‌های موقت و سبک، آسیب به تاسیسات حساس به گردوخاک و اختلال در ناوگان حمل‌ونقل از جمله مخاطرات احتمالی این شرایط جوی است.

معاون عملیات سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر ضمن توصیه به مردم برای خودداری از سفر‌های غیرضروری در زمان اوج طوفان خاطرنشان کرد: شهروندان از توقف در فضا‌های باز و کنار ساختمان‌های نیمه‌کاره یا درختان فرسوده پرهیز کنند، وسایل و اشیای سبک و قابل‌پرواز را در محیط زندگی و کار خود محکم کنند و افراد دچار مشکلات تنفسی حتما از ماسک استفاده کنند.

کبادی گفت: امدادگران و نجاتگران جمعیت هلال‌احمر در آماده‌باش کامل عملیاتی قرار دارند و شهروندان در این مناطق در صورت بروز حادثه می‌توانند با شماره اضطراری ۱۱۲ ندای امدادونجات جمعیت هلال احمر تماس بگیرند.