سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: در جنگ ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی به کشور، ۳۶ مدرسه که در همجواری ساختمان‌های تخریب شده بودند؛ آسیب دید.

به گزارش خبرآنلاین، علی فرهادی در گفت‌وگو با ایرنا اظهار کرد: در حال حاضر هنوز آمار دقیق شهدای دانش آموز و فرهنگی اعلام نشده اما در این خصوص پیگیری لازم از سوی مسئولان این وزراتخانه در حال انجام است.

وی ادامه داد: در جنگ هشت ساله دفاع مقدس افزون بر ۳۶ هزار دانش آموز و ۴ هزار معلم شهید شدند و در حملات اخیر ایادی استکباری ۳۰ دانش آموز و ۷ فرهنگی که در خانه‌های خود در خواب بودند به شهادت رسیدند.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: بلافاصله پس از این جنگ با ورود سازمان نوسازی مدارس، ۳۵ فضای آموزشی بازسازی شد البته با توجه به شدت تخریب هنوز تکلیف یک مدرسه مشخص نیست اما پس از بازسازی به چرخه آموزشی باز خواهد گشت.

مدارس به نام شهدای حملات تروریستی مزین می‌شود

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: برای ماندگار شدن یاد و خاطرات دانش‌آموزان و فرهنگیان کشور که در جنگ ۱۲ روزه به شهادت رسیدند، پیشنهاد می‌شود تعدادی از مدارس به نام این شهیدان گرانقدر مزین شود.

برای ماندگار شدن یاد و خاطرات دانش‌آموزان و فرهنگیان کشور که در جنگ ۱۲ روزه به شهادت رسیدند، پیشنهاد می‌شود تعدادی از مدارس به نام این شهیدان گرانقدر مزین شود.

فرهادی خاطرنشان کرد: جنایات رژیم صهیونیستی برای هیچ فردی پوشیده نیست؛ به طور قطع میراث معنوی این شهدا بسیار حائز اهمیت است و نمی‌توان این مجاهدان را از یاد برد.

تعیین تکلیف امتحانات باقی مانده در برخی استان‌ها

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش درباره تعیین تکلیف امتحانات باقی مانده در برخی استان‌ها، گفت: با توجه به زمان بندی‌ها امتحانات نهایی دانش آموزان مقاطع متوسطه ۲۲ خرداد به اتمام رسیده است.

وی ادامه داد: طبق همین زمان بندی، امتحانات سایر دروس در مدارس نیز ۲۵ خرداد به اتمام رسیده است البته در برخی استان‌ها هنوز یک تا ۲ امتحان دیگر باقی مانده که در این خصوص وزارت آموزش و پرورش برای برگزاری آن اطلاع رسانی خواهد کرد.

فرهادی اضافه کرد:‌ برای برگزاری امتحانات به استان‌ها نیز تفویض اختیار شده که دانش آموزان در صوررت نیاز در استان‌های مجاور در مدارس خاص امتحانات خود را برگزار کنند.

وی به اسکان فرهنگیان در جنگ ۱۲ روزه اشاره کرد و گفت: با دستور فرمانداران و استانداران، خانواده‌هایی که منازل آنان در این جنایت دچار آسیب دیدگی شدند به اماکن امن منتقل شدند.

فرهادی افزود: ستاد اسکان موقت آموزش و پرورش آماده خدمات‌رسانی به فرهنگیانی است که منازل آنان در این جنگ تخریب شده است. با همکاری وزارت راه و شهرسازی و بنیاد مسکن منازل این قشر بازسازی می‌شود.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش بدون ذکر آمار اسکان و منازل تخریبی فرهنگیان اظهار کرد: بیشترین حجم اسکان موقت فرهنگیان مربوط به تهران است البته در رتبه‌های بعدی کرمانشاه و آذربایجان شرقی بیشترین اسکان را به خود اختصاص داده‌ است.

پیش تر مهدی نیکفر مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش در گفت‌وگویی با خبرنگار ایرنا از آمادگی همه مراکز اقامتی آموزش و مدراس برای پذیرایی و اسکان فرهنگیان کشور خبر داد و گفت: اسکان فرهنگیان خارج از بهره بردن پناه‌های اضطراری کشوری است.

وی ادامه داد: طرح تابستانه اسکان فرهنگیان امسال از ۲۷ خرداد آغاز و تا اواسط شهریور ادامه دارد. در این طرح، ۱۶۰ مرکز رفاهی، خانه‌های معلم و مدارس استان‌ها خدماتی را به فرهنگیان ارائه خواهند کرد.

رژیم صهیونیستی در سحرگاه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ به ایران حمله کرد و در این حملات تروریستی ۹۳۵ تن از شهروندان کشورمان به شهادت رسیدند. برخلاف تمام ادعاهای این رژیم و رسانه‌های وابسته به آنها، شهیدان این حملات تنها از یک قشر نبودند بلکه علاوه بر فرماندهان عزیز نظامی و دانشمندان بزرگ هسته‌ای، مردمان عادی، ورزشکاران و دانش‌آموزان نیز بودند.

براساس آخرین اعلام علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش در این جنگ ۱۲ روزه، ۳۰ دانش آموز و ۷ معلم به شهادت رسیدند و آمارها حاکی از آن است که تعدادی از معلمان و پیشکسوتان عرصه علم و دانش کشور نیز در حملات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی شهید و یا مجروح شدند همچنین تعدادی از مدارس نیز آسیب جزئی دیدند.

٤٧٢٣٦