مشمولان متولد ۱۳۸۶ برای اربعین نیاز به مجوز خروج ندارند

  پرینت
مشمولان متولد ۱۳۸۶ برای اربعین نیاز به مجوز خروج ندارند
شناسه خبر : 79428 | تاریخ انتشار : ۱۷ تیر ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۱ | 4 بازدید | تعداد دیدگاه : 0 | ارسال توسط :

رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا اعلام کرد: مشمولان متولد سال ۱۳۸۶ که قصد زیارت عتبات عالیات را دارند از اول ماه محرم تا پایان ماه صفر (اربعین حسینی) برای یکبار بدون نیاز به دریافت مجوز خروج از کشور در این سفر معنوی شرکت کنند.

به گزارش اکوایران،  سردار رحمان علیدوست اظهارکرد: همه مشمولان متولد سال ۱۳۸۶ برای شرکت در این سفر معنوی و دربازه زمانی ششم تیر تا دوم شهریور ۱۴۰۴ فقط برای یکبار بدون نیاز به دریافت مجوز خروج از کشور از رده‌های وظیفه عمومی، باید برای دریافت گذرنامه از اداره گذرنامه اقدام کنند.

به گزارش خبرگزاری صداو سیما، رئیس سازمان وظیفه عمومی خاطرنشان کرد: مشمولان و خانواده‌های آنان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند از طریق پایگاه اطلاع رسانی سازمان به نشانی www.vazifeh.polic.ir eیا کانال سازمان در پیام‌رسان‌های داخلی (سروش، ایتا و روبیکا) به نشانی khabaresarbazi@ از آخرین اخبار مربوطه مطلع شوند.

 

سایر تحلیل‌های مشابه؛
آسمان کشور دوباره آبی شد؛ برقراری حدود ۵۰۰ پرواز در یک روز
پیش‌بینی از وضعیت دما و بارش تا پایان مرداد
۴ هزار خانه جنگ‌زده در نوبت بازسازی/ هشدار درباره تکرار تجربه هویزه
تردد در شهر با ماسک؛ گروه‌های حساس در خانه بمانند
بیمه کامل برای معلمان مدارس غیردولتی اجباری می‌شود
ممنوع شد؛ دست‌فروشی اتباع خارجی در مترو
تحلیل خود را ارسال کنید!
  • نظرات ارزشمند شما، پس از بررسی دقیق توسط مجموعه تحلیل‌سرمایه، در معرض دید عموم قرار خواهد گرفت.
  • لطفا به خاطر داشته باشید که فضای گفت‌وگو، فضایی برای تبادل نظرهای سازنده و احترام‌آمیز است.
  • هرگونه پیامی که حاوی توهین، افترا یا مغایر با قوانین کشورمان باشد، منتشر نخواهد شد.
  • بدیهی است که آی‌پی شما ثبت می‌شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات ارسالی بر عهده شما خواهد بود.