ناوگان برون‌شهری کشور نونوار می‌شود

  پرینت
ناوگان برون‌شهری کشور نونوار می‌شود
شناسه خبر : 79148 | تاریخ انتشار : ۱۷ تیر ۱۴۰۴ - ۶:۱۰ | 5 بازدید | تعداد دیدگاه : 0 | ارسال توسط :

همزمان با توجه به کمبود ناوگان اتوبوس در کشور دومین جلسه برای تامین هزار دستگاه اتوبوس برون شهری در دستور کار قرار گرفته است.

به گزارش اکوایران،  درحالی که طی چند سال گذشته همواره با کمبود ناوگان اتوبوس روبرو بوده ایم و این کمبود ناوگان در بازه های زمانی پر ترافیک از جمله عید نوروز، محرم و اربعین تشدید می شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، براساس این گزارش با توجه به آنکه در جلسات قبلی ستاد اربعین مقرر شده که سه هزار دستگاه اتوبوس برای جابه جایی زائران در نظر گرفته شود بنابراین تمهیدات لازم برای تامین این ناوگان در دستور کار قرار گرفته است.

در همین راستا دومین جلسه تأمین ۱۰۰۰ دستگاه اتوبوس بین‌شهری ناوگان حمل ونقل عمومی برگزار شد  که در این جلسه، گزارشی جامع درباره مشخصات فنی و استانداردهای اتوبوس‌های در حال تامین ارائه شد . 

همچنین روند همکاری میان صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته (صحا) و سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای برای تسریع در روند اجرایی پروژه به بحث گذاشته شد. 

در ادامه، مدیر نوسازی ناوگان حمل ونقل گزارشی از هماهنگی‌های انجام شده با خودروسازان داخلی برای نحوه محاسبه و اعمال ارزش گواهی اسقاط در قیمت فروش محصولات جدید ارائه داد تا فرآیند جایگزینی ناوگان فرسوده با اتوبوس‌های نو، شفاف و تسهیل شود.

مقیمی، رئیس هیئت عامل ایدرو در این نشست بر اهمیت تسریع در اجرای پروژه و همکاری تمامی دستگاه‌ها تأکید کرد و گفت: ارتقای سطح خدمات حمل‌ونقل عمومی، افزایش ایمنی مسافران و کاهش آلودگی‌های محیط‌زیستی، از اولویت‌های اصلی این طرح ملی است که نیازمند همکاری و روحیه جهادی تمامی بخش‌ها است.

مقیمی افزود: موفقیت در این طرح، نه تنها رونق اقتصادی و ارزش‌افزوده داخلی را به همراه خواهد داشت، بلکه الگویی برای جهش فن‌آوری و ارتقای صنعت حمل‌ونقل کشور خواهد بود.

این در حالی است که پیش از این هم راهداری اعلام کرده بود که‌ تمامی تلاش خود را برای نوسازی و ورود ناوگان اتوبوس حمل‌ونقل شهری در دستور کار خود قرار داده اند و برای اربعین هم در تلاش برای دریافت مجوز هستند که دستگاه ها تمامی ناوگان خود را برای این ایام پای کار بیاورند.

سایر تحلیل‌های مشابه؛
تردد در شهر با ماسک؛ گروه‌های حساس در خانه بمانند
بیمه کامل برای معلمان مدارس غیردولتی اجباری می‌شود
ممنوع شد؛ دست‌فروشی اتباع خارجی در مترو
چمران: دلیل آلودگی فعلی هوا نه ترافیک است و نه وارونگی هوا
آغاز مجدد پروازهای ترکیه ایرلاینز به ایران با پوشش ۵ مقصد
رنگ بازار اجاره در منطقه ۵ تهران عوض شد
تحلیل خود را ارسال کنید!
  • نظرات ارزشمند شما، پس از بررسی دقیق توسط مجموعه تحلیل‌سرمایه، در معرض دید عموم قرار خواهد گرفت.
  • لطفا به خاطر داشته باشید که فضای گفت‌وگو، فضایی برای تبادل نظرهای سازنده و احترام‌آمیز است.
  • هرگونه پیامی که حاوی توهین، افترا یا مغایر با قوانین کشورمان باشد، منتشر نخواهد شد.
  • بدیهی است که آی‌پی شما ثبت می‌شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات ارسالی بر عهده شما خواهد بود.