فرزانه صادق: بازسازی اماکن آسیب‌دیده در جنگ آغاز شده است

  پرینت
فرزانه صادق: بازسازی اماکن آسیب‌دیده در جنگ آغاز شده است
شناسه خبر : 75499 | تاریخ انتشار : ۰۴ تیر ۱۴۰۴ - ۱۹:۵۸ | 7 بازدید | تعداد دیدگاه : 0 | ارسال توسط :

وزیر راه به سازمان نظام مهندسی ساختمان و بنیاد مسکن دستور داد روند بازسازی واحدهای مسکونی آسیب‌دیده در حملات اخیر رژیم صهیونیستی فورا انجام شود.

به گزارش اکوایران، فرزانه صادق مالواجرد، وزیر راه و شهرسازی در جریان بازدید وزیر از مناطق خسارت‌دیده، به‌ویژه منازل تخریب‌‌شده دانشمندان هسته‌ای کشور، بر ارزیابی دقیق خسارات، ایمنی سازه‌های مجاور و اطلاع‌رسانی به ساکنان آسیب‌ دیده تاکید شد.

وزیر راه با قدردانی از فداکاری و ساده‌زیستی دانشمندان هسته‌ای کشور، گفت: اگر چنین دانشمندانی در کشورهای دیگر بودند، زندگی متفاوتی داشتند، اما در این خاک ماندند و دانش خود را به نسل بعدی منتقل کردند. رژیم صهیونیستی حتی تحمل این سطح از دانش را ندارد.

تسنیم نوشت، صادق مالواجرد از بنیاد مسکن خواست خسارات وارده به همه ساختمان‌های آسیب‌دیده را با حضور یا تماس با مالکان ثبت و به اطلاع آنان برساند.

همچنین از سازمان نظام مهندسی خواسته شد تا با همکاری ستاد مدیریت بحران، بررسی کارشناسی ایمنی سازه‌های مجاور و اتصالات گاز و برق را با حضور مهندسان داوطلب انجام دهند.

وزیر راه و شهرسازی بر اجرای سریع دستور رئیس‌جمهوری برای بازسازی مناطق آسیب‌دیده تاکید کرد و یادآور شد: پشتیبانی کامل برای بازسازی آغاز شده و در سریع‌ترین زمان ممکن ادامه خواهد یافت.

 

سایر تحلیل‌های مشابه؛
پیش‌بینی تردد روزانه ۱٫۹ میلیون وسیله نقلیه از ۱۱ تا ۱۶ تیرماه
بازار مسکن تهران زیر سایه سکوت آماری/ رکود قیمتی در تیرماه ادامه دارد
رییس سازمان بهزیستی: پیری جمعیت در ایران شدت گرفته است
افزایش ۱۰ تا ۱۵ درصدی اجاره‌بها در شمال تهران؛ چرا مستاجران ترجیح می‌دهند بمانند؟
هشدار سازمان هواپیمایی کشوری برای خرید بلیت از مبادی غیرمجاز
جلسه اضطراری بررسی منشأ بوی نامطبوع تهران–قم
تحلیل خود را ارسال کنید!
  • نظرات ارزشمند شما، پس از بررسی دقیق توسط مجموعه تحلیل‌سرمایه، در معرض دید عموم قرار خواهد گرفت.
  • لطفا به خاطر داشته باشید که فضای گفت‌وگو، فضایی برای تبادل نظرهای سازنده و احترام‌آمیز است.
  • هرگونه پیامی که حاوی توهین، افترا یا مغایر با قوانین کشورمان باشد، منتشر نخواهد شد.
  • بدیهی است که آی‌پی شما ثبت می‌شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات ارسالی بر عهده شما خواهد بود.