واکنش منفی سهام تسلا به حزب ماسک

  پرینت
واکنش منفی سهام تسلا به حزب ماسک
شناسه خبر : 79058 | تاریخ انتشار : ۱۶ تیر ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۰ | 3 بازدید | تعداد دیدگاه : 0 | ارسال توسط :

ارزش سهام «تسلا» روز دوشنبه، تحت فشار نگرانی‌های سرمایه‌گذاران در مورد تمرکز «ایلان ماسک» که تشکیل حزب سیاسی جدیدش در آمریکا را اعلام کرده است، بیش از سه درصد کاهش یافت.

به گزارش اکوایران از ایسنا، ارزش سهام شرکت خودروسازی «تسلا» در فرانکفورت، بیش از سه درصد کاهش یافت که نشان‌دهنده کاهش دیگری پیش از شروع معاملات بازار آمریکا پس از تعطیلات سه روزه آخر هفته به مناسبت روز استقلال است.

«دن ایوز»، تحلیلگر فناوری شرکت وِدبوش، گفت: «ماسک»، بزرگترین دارایی «تسلا» است و تصمیم او برای ورود بیشتر به سیاست، احتمالا سهام این شرکت را تحت فشار قرار خواهد داد.

«ایوز» یکشنبه اعلام کرد: «تسلا» به «ماسک» به عنوان مدیرعامل و بزرگترین دارایی‌اش نیاز دارد و در حالی که با ترامپ مشکل پیدا کرده است، نباید دوباره در مسیر سیاست قرار بگیرد. همچنین اگر هیئت مدیره این خودروساز در مقطعی درگیر شود، با توجه به ماهیت سیاسی این تلاش و اینکه ماسک تا چه حد آن را پیش ببرد، ما را شوکه نخواهد کرد.

طبق گزارش رویترز، ترامپ یکشنبه، برنامه‌های «ماسک» برای تشکیل حزب جدید «ایلان ماسک» را مسخره خواند و با طعنه‌های جدید، به این میلیاردر فناوری حمله کرد

 

سایر تحلیل‌های مشابه؛
ایران‌خودرو و سایپا؛ ساعتی دو میلیارد تومان زیان
ترمز قیمت در بازار خودرو
جنگ قیمت در بزرگترین بازار خودرو جهان
چرا خودروهای کارکرده نمی‌آیند؟
خبر خوش برای متقاضیان خودرو
آغاز پیش‌ ثبت‌نام خرید خودرو از امروز
تحلیل خود را ارسال کنید!
  • نظرات ارزشمند شما، پس از بررسی دقیق توسط مجموعه تحلیل‌سرمایه، در معرض دید عموم قرار خواهد گرفت.
  • لطفا به خاطر داشته باشید که فضای گفت‌وگو، فضایی برای تبادل نظرهای سازنده و احترام‌آمیز است.
  • هرگونه پیامی که حاوی توهین، افترا یا مغایر با قوانین کشورمان باشد، منتشر نخواهد شد.
  • بدیهی است که آی‌پی شما ثبت می‌شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات ارسالی بر عهده شما خواهد بود.