بارش‌های تابستانی متوقف می‌شود؛ گردوخاک و وزش باد شدید در ۱۵ استان

  پرینت
بارش‌های تابستانی متوقف می‌شود؛ گردوخاک و وزش باد شدید در ۱۵ استان
شناسه خبر : 81834 | تاریخ انتشار : ۲۵ تیر ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۳ | 4 بازدید | تعداد دیدگاه : 0 | ارسال توسط :

​مقام مسئول سازمان هواشناسی گفت: از فردا بارش‌ها در کشور متوقف می‌شود، اما وزش باد شدید و خیزش گردوخاک در ۱۵ استان از جمله خراسان، سیستان، کرمان، فارس، اصفهان و تهران پیش‌بینی شده است.

به گزارش اکوایران، صادق ضیائیان، از ادامه فعالیت سامانه‌های ناپایدار جوی در برخی مناطق کشور خبر داد و گفت: امروز (چهارشنبه، ۲۵ تیر)، برای برخی از نقاط استان‌های آذربایجان غربی، کردستان، کرمانشاه، ایلام، لرستان، همدان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، فارس، شمال شرق خوزستان، جنوب اصفهان، ارتفاعات مازندران، تهران، البرز و همچنین شرق هرمزگان، وقوع رگبار و رعدوبرق، وزش باد شدید موقت و در برخی مناطق گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.

وی ادامه داد: فردا (پنجشنبه، ۲۶ تیر)، ناپایداری‌های جوی به‌ویژه در ساعات بعدازظهر و شب در مناطقی از ارتفاعات زاگرس مرکزی، ارتفاعات البرز مرکزی، جنوب استان فارس، شمال آذربایجان غربی و برخی نقاط استان اردبیل رخ خواهد داد و در این مناطق احتمال بارش رگباری، وقوع رعدوبرق، وزش باد شدید و گردوخاک وجود دارد.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه فعالیت سامانه‌های بارشی موقت خواهد بود، تصریح کرد: از روز پنجشنبه ۲۶ تیر تا روز شنبه ۲۸ تیر، فعالیت بارشی در سطح کشور متوقف می‌شود.

با این حال، در این بازه زمانی به‌ویژه در نواحی شرقی و جنوب غربی کشور، وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود که می‌تواند در برخی مناطق با خیزش گردوخاک همراه باشد.

وی گفت: امروز وزش باد شدید عمدتاً در مناطق شرق و جنوب غرب کشور رخ خواهد داد و در روزهای جمعه و شنبه، نیمه شرقی کشور به‌ویژه استان‌های خراسان، سیستان‌وبلوچستان، کرمان و یزد درگیر پدیده باد و گردوخاک خواهند بود.

ضیائیان همچنین درباره وضعیت هوای پایتخت اظهار کرد: آسمان تهران امروز (۲۵ تیر)، کمی ابری همراه با وزش باد و در برخی ساعات با افزایش موقت سرعت باد و احتمال خیزش گردوخاک همراه خواهد بود. همچنین دمای هوای حداقل ۲۷ و حداکثر ۳۷ درجه سانتی‌گراد پیش‌بینی می‌شود.

سایر تحلیل‌های مشابه؛
خروج اتباع و اثرات دوگانه بر بازار مسکن/ از کارگاه تا اجاره‌خانه
نرخ بلیت اربعین ۱۴۰۴ اعلام شد؛ پرواز رفت و برگشت مشهد – نجف ۱۵ میلیون تومان
اجرای قانون ثبت رسمی اموال غیرمنقول از سوم تیر؛ قولنامه‌ها دیگر معتبر نیستند
رصد کوسه‌ در سواحل کیش؛ پاسخ اداره محیط زیست به نگرانی‌ها
از ۱۳ تا ۱۰۰ میلیون؛ شهریه مدارس غیردولتی امسال چقدر است؟
موج گرما در اروپا؛ کدام کشورها با بیشترین زیان اقتصادی روبرو هستند؟
تحلیل خود را ارسال کنید!
  • نظرات ارزشمند شما، پس از بررسی دقیق توسط مجموعه تحلیل‌سرمایه، در معرض دید عموم قرار خواهد گرفت.
  • لطفا به خاطر داشته باشید که فضای گفت‌وگو، فضایی برای تبادل نظرهای سازنده و احترام‌آمیز است.
  • هرگونه پیامی که حاوی توهین، افترا یا مغایر با قوانین کشورمان باشد، منتشر نخواهد شد.
  • بدیهی است که آی‌پی شما ثبت می‌شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات ارسالی بر عهده شما خواهد بود.